Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás

Tisztelt Vásárlóink,

Magyarország Kormánya döntött a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendeletet (Postai kormányrendelet) módosításáról, mely módosítás közvetlenül érinti az R&S Hotel és Gasztronómiai, Kereskedelmi Kft. tevékenységét is.

A rendelet módosításának értelmében kötelezően elérhetővé kell tennünk a Magyar Posta Zrt. által nyújtott postai csomagkezelési szolgáltatást a honlap szállítási lehetőségei között. Tekintetbe véve, hogy a postai szolgáltatások központilag (a Magyar Posta Zrt. által) megadott, kötelezően alkalmazandó árai a vállalkozásunk által felmerült költségeket (így például, de nem kizárólag az üvegáruk speciális, a sérülés lehetőségét minimalizáló csomagolásának költségét) nem tartalmazzák, a termékek ilyen módon történő szállíttatását gazdaságosan nem tudjuk megoldani. A hatályos jogszabályok értelmében ezeknek a költségeknek a vásárlókra való továbbhárítására nincs lehetőségünk.

Ennek megfelelően sajnálattal hozzuk tisztelt Vásárlóink tudomására, hogy 2024. március 28-ától webshopunk házhozszállítást kizárólag budapesti és pest megyei szállítási címmel rendelkező partnerei számára tud biztosítani, amely szolgáltatáshoz harmadik felet nem veszünk igénybe. A szállítás során a termékek a gyártói csomagoláson kívül további szállítási csomagolást nem kapnak, azokat sem címzéssel, sem a vásárló azonosítását lehetővé tevő más jelzettel nem látjuk el, így ezek a 2012. évi CLIX. törvény (Postatv.) 2. paragrafus 35. pontja szerint nem minősülnek postai küldeménynek.

Természetesen a személyes átvétel lehetősége a bemutatótermünkben továbbra is rendelkezésre áll.

 

Üdvözlettel,

 

R&S Kft.

Az oldal tetejére