Broil King – Baron 440 kerti gázgrill

A Baron™ sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben készülnek. A Baron modellek lelke a Broil King® legendás grill rendszere: tekintélyes öntöttvas főzőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-Wave™...

vissza

Broil King – Baron 440 kerti gázgrill

Kategória:

Leírás

Baron™ sorozat modelljei más-más teljesítménnyel és méretben készülnek. A Baron modellek lelke a Broil King® legendás grill rendszere: tekintélyes öntöttvas főzőrácsok, rozsdamentes acél Flav-R-Wave™ (hő- és aromaszabályozó) technológia és nagy teljesítményű, rozsdamentes Dual-Tube™ égők. A könnyen karbantartható Baron városias stílusával és kiváló teljesítményével bármely más grill készülékkel felveszi a versenyt.
A Baron sorozat maga a megtestesült színvonal.

 

LEÍRÁS

A Therma-Cast™ öntött alumíniumból gyártott, 64×43 cm nagyságú sütőterű grillben a rozsdamentes acél rácsok mellett a tervezők még szorítottak helyet egy porcelánbevonatos melegen tartó felületnek is. A zárható grill tágas (és zárható) tárolórésszel és oldalra nyíló, kényelmesen nagy rakodófelülettel érkezik, amelyek ugyancsak rozsdamentes acélból készültek. További biztonsági intézkedésként a grillben található alkatrészeket is bevonták rozsdásodásnak ellenálló cinkkel. A kényelmesen tágas Baron 440-es gázgrill nagyobb társaságokat is képes kiszolgálni a a gyorsan felfűtő és egyenletes sütési hőmérsékletet kínáló 4 db. Dual-Tube égőjének és egy oldalégőjének köszönhetően. A szintkiegyenlítővel is felszerelt négykerekes grill masszív termete ellenére is jól mozgatható, akár 360 fokban is elforgatható. Ajánlott gázpalack: szabvány 11 kg-os töltősúlyú, 300 mm átmérőjű, PB gázpalack, mely praktikusan elhelyezhető az alsó „szekrényben”.

Rozsdamentes acél Dual-Tube ™ égő rendszer       5 db
Rozsdamentes acél oldalsó égő 2,7 kW
11,4 kw-os  gázégő összteljesítmény
Linear-Flow ™ szelep 180 ° Sensi-Touch hőfok szabályozással
Nagy teherbírású öntöttvas sütőrácsok
Rozsdamentes acél Flav-R-Wave ™ rendszer – hőelosztó és zsírterelő
Sure-Lite™ Elektronikus gyújtás
Deluxe Accu-Temp ™ hőmérő
Rozsdamentes sütőtér, alumínium végzárók
Stílusos rozsdamentes acél fűszertartó
Fekete acél ajtók, zárt tároló
Nagy teherbírású rögzítés, vízszintezhető kerekek segítségével

EGYEDI SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK!

A termék külső raktárról elérhető, a szállítási feltételeket és a szállítási határidőt a megrendelés visszaigazolásában jelezzük.